Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели

...
</TD
> Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели
Коментари Харесай

Пловдивчанин сигнализира за поредната гавра с градския транспорт

Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да показа недоволството си от градския превоз в града. Даваме му думата:

Здравейте уважаема медия!

Искам да изкажа следващата подигравка от страна на фирмата-превозвач, която обслужва линия 10. От заместник-кмета по превоз ни оповестиха, че разписанията вървят на 100%, а дали е по този начин?

Преди няколко дни на спирка “Форум Тракия " от 6:30 до 7:00 не се появи рейс по линията, като от 6:42 трябваше да се появи от ЖК “Тракия " А13. Също имаше и доста хора на спирката, които очевидно също са чакали въпросната линия. През това време са минали няколко рейса по линии 4, 17, 29, 66, 18. 

Подавал съм сигнали до ОКТ и до фирмата-превозвач, която е “Меритранс-2002 ", като резултатът е нулев. Дори не чаках, че ще получа такова грозно отношение от страна на компанията транспортьор. Преди две седмици подадох сигнал още веднъж по същата линия за промяна на маршрут, който не е одобрен от Общината, като получих още веднъж същото грозно отношение, даже и засегнатост, при което се наложи да затворя телефона, с цел да няма неприятности. 

Не разбирам за какво като Общината трансферира линия 6 към различен транспортьор, ще се усъвършенства обстановката? Според мен няма, тъй като другите превозвачи ще пуснат рейсове вид “щъркел " по тази линия и хората от ден на ден ще недоволстват. А като не може сегашният да я обслужва, Общината най-добре да си я вземе и да я вкара в новосъздаденото общинско сдружение по превоз, при което трябваше по този начин да създадат с линия 10. 

Искам Общината да следи освен две автобусни линии, а целия градски превоз, тъй като има доста недоволства от други линии, а никакви дейности не се подхващат, като линиите 17 и 113, които се обслужват от “Автотранс-2000 ". Но очевидно се работи против транспортьор (знае се кой), който разполага с рейсове, които са прилични за града ни. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР